Chestionare platite online

Chestionare platite online

vineri, mai 23, 2008

EMO


Din moment ce am vazut cu totii valul de EMO care invadeaza Romania, nu se putea sa ma leg si de acest subiect. Am auzit fugitiv despre o fetita de 12 ani, cred, care s-a aruncat de la etajul 10... si care intamplator era EMO... sincer, putin imi pasa! sunt atatia oameni care mor zilnic in tara asta: se sinucid, isi dau foc in fata primariei, isi omoara un membru al familiei/vecinul... nimic nou! stati putin... 12 ani am zis? 12 ani! ce depresii poate avea un copil de 12 ani??? am citit ca era in depresie ca a parasit-o iubitul... hai sa fim seriosi! eu la 12 ani nu stiam ce e ala piercing, abia avusem parte de primul sarut... dar eram fericit! jucam cu baietii un patratel, un lapte gros, o lepra, o sticluta cu otrava, cu tunul la Paste(ala cu cutia de amigo era de belea),aveam injectoare, fumam pe ascuns(mergeam pana la iesirea din oras sa nu ne prinda parintii !!!)... dar nu aveam tentative de suicid! nici prin cap nu imi trecea! acum ... se golesc stocurile de lame gillette... se umplu strazile de lacrimi...
Eu personal consider acesti copii teribilisti (generatia pokemon/messenger/tokio hotel...) niste copii care au totul de-a gata si nu mai pot de bine! "Offf, iar mi-a dat mama bani doar de un piercing! cred ca am sa plang!"... chair nu stiu de ce va plangeti(poate este cumva vre-un emo care citeste...)! eu visam sa am o pereche de adidasi (corect se spune pantofi sport, stiu!) de firma! daca ma vedea mama cum se poarta acum in randul copiilor dormeam pe pres! nu primeam nici mancare in seara aia! si probabil o sa imi ziceti aceeasi vorba pe care o foloseam si eu candva :"generatiile se schimba!"... corect! insa sunt din ce in ce mai prosti! intru in depresie pentru ca e cool!... :)))) mor de ras cand aud chestia asta! adica eu daca am o viata frumoasa si sunt fericit nu sunt cool? sau tru?... :)))
Chestia care e deranjanta e ca nu ai pe cine sa dai vina! nici acum cativa ani nu puteai da vina pe nimeni ca intra in gasti si se bat ca prostii prin spatele blocului pentru ca ascultau muzica rap de genul: La Familia, B.U.G. Mafia si altele, sau ca adolescentii se apucau de droguri dupa ce ascultau nus' ce gen de muzica... nu ai pe cine da vina decat pe anturaj !!! daca vrei sa stai cu tipa aia sau cu baiatul X trebuie sa intri in anturajul lui... daca e EMO... hopa ca te-ai facut si tu peste noapte! un singur lucru ma face sa ma simt mai bine... macar nu asculta manele! :D (aici am fost subiectiv si rau).