Chestionare platite online

Chestionare platite online

vineri, aprilie 03, 2009

un sfat, va rog...

Ma izbesc de ceva timp de o problema gravă. E acel ceva ce determină pe unii la suicid, iar pe alţii la demenţă. Eu am trecut cu bine de prima fază... cea cu suicidul, însă cred ca nu mai este mult până la cea de-a doua fază... (mă plictisesc aşa de tare încât scriu cu diacritice... vă daţi seama!)
Din acest motiv va cer un sfat. Ce este de făcut? Un job nu am... criza finaciară, aţi uitat? Nu îmi mai caut pentru ca am ajuns la concluzia că... îmi caut în zadar. Prietenii sunt la Facultate (norocoşii...) în altă localitate. Carti nu mai vreau sa citesc că apucă somnul... am terminat săptămâna asta cele 3 cărţi începute acum 3 ani... Muncile agricole încă nu au început... Bani nu am sa plec în drumeţii...
În fine... eu ma confrunt cu nişte probleme existenţiale pe plan personal, dar problemele mele sunt mici frământări lăuntrice... să vedeţi voi ce probleme adevărate are umanitatea! in special specia aceasta rară pe care noi o numim "români"... check this out:
din cate articole am eu scrise aici pe răhăţelul asta de pagina web, in 2 luni de zile 783 de click-uri au fost date pe un articol numit " Femeia Perfectă"... domnilor/doamnelor "pe invers", îmi cer scuze că trebuie să spun aceste lucruri, dar... FEMEIA PERFECTĂ NU EXISTĂ ! ... cum nici BĂRBATUL PERFECT NU EXISTĂ ! nu mai visaţi şi vedeţi-vă de vieţile voastre !
am spus aceste lucruri să vedeţi cam câţi disperaţi dau search pe gugăl la asemenea sintagme... pun pariu că există si reversul cu Bărbatul perfect acolo in lista de căutări... sau cine mai ştie ce sintagme de genul : dragostea absolută, gheţarul în flăcări...
Până data viitoare vă spun "La revedere!" şi cât mai puţină plictiseală.