Chestionare platite online

Chestionare platite online

vineri, noiembrie 26, 2010

Money, Money, Money!

Bani, Bani si iarasi bani! Lua-i-ar naiba de bani!

Am ajuns sa ne milogim pentru muca depusa... fie ca lucrezi la stat, fie ca lucrezi in mediul privat... aceeasi chestie! toti trebuie sa ne milogim pentru dreptul nostru, pentru sudoarea depusa zilnic, de parca acei bani ii cersim! Acum vorbesc in numele celora ca mine, absolventi de Facultate sau la inceputul carierei... pentru ca acest stereotip nu se aplica pilosilor care stau de decenii pe acelasi post si au ajuns sa traga sforile, sau oamenilor bine pregatiti cu vechime in cariera si care isi merita fiecare banut. NU! eu vorbesc de acei tineri care aplica pentru joburile de pe e-jobs, best-jobs, monster-jobs etc., si care se bat cate 8975 pentru un singur post. Pentru toti acesti tineri, in special pentru cei din zona Moldovei (aceasta regiune are cel mai mic salariu mediu brut din tara - statistici 2008, 2009, 2010!!!), eu as dori sa le transmit un mesaj:

FRATI MOLDOVENI, TREZITI-VA!

Eu as infiinta sindicatul pentru drepturi salariale decente! pe bune! Daca nu ne-am mai injosi pentru un salariu prost platit, oare de unde ar face rost de angajati toate firmele ???

Ganditi-va! Pentru un salariu de 700 RON se bat ca prostii mii de candidati. Cum ar fi daca toti acei candidati ar spune STOP! si ar cere un salariu decent... sa zicem in jur de 900-1000 sau chiar mai mult?

Problema este ca tot timpul se va gasi un lake disperat care sa zica: accept cat imi oferiti!

Si eu ma numar printre acei angajati care se considera prost platiti... intr-adevar... sunt nevoit sa accept acel salariu de kkt ( cu toate ca sunt constient de faptul ca patronul ar avea fonduri suficiente pentru a-mi mari salariul... insa nu vrea sa o faca deoarece si el traieste in aceeasi tara :D ) pentru ca am de platit chirie, cheltuieli, hrana ( nu va mai ganditi la distractii ca ies din calcul).

Tot ce mai ramane de facut este sa admirati aceasta fotografie si sa visati la momentul cand veti avea destui bani incat sa va stergeti cu ei la fund! Bafta la bani tuturor!

apropo... aruncati cu bani in mine ca nu ma supar!

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Abdul spunea...

v-am pus linkul pe blog... cam tarziu ce-i drept... nu prea am mai fost activ. am fost prins in altele care-mi ocupa timpul.
va urez multa bafta!