Chestionare platite online

Chestionare platite online

joi, iulie 24, 2008

Elodia a fost gasita !!!!!!!!!!



Dupa ce am jucat jocul "gaseste-o pe elodia" pe http://www.jocurigratuit.ro/jocuri/555/Gaseste-o-pe-Elodia.html ... aceasta a fost gasita!

Baietii astia care au inventat jocul au inceput sa faca misto de disparitia unei persoane, mediatizata pana la stadiul de cadere nervoasa din partea mea si a altor cateva mii de persoane. De fapt, ei nu stiu ca Elodia este teafara si nevatamata! spun asta deoarece Elodia se afla cu mine in casa! de fapt, ea tasteaza acum la calculator si eu ii dictez... in numele ei vreau sa va spun sa nu va faceti griji ! nu mai mediatizati acest caz ! Elodia spune: "nu ma mai cautati! eu am vrut sa dispar ! sunt in apartamentul lui Abdul din Falticeni si nu voi iesi de aici ! mentionez ca nu am fost maltratata in nici un fel sau fortata sa raman aici!"
Cate probleme poate sa aibe tara asta, iar cei de la OTV si-au dedicat cariera gasirii Elodiei! cata prostie ... da-o-n pisicii masi!!!
Dragi OTV-isti, imi pare rau sa va anunt ca acest serial care probabil nu se va opri nici la episodul cu nr. 4327141320954390839... nu isi are rostul. OTV-ul trebuia inchis de mult timp, insa trebuie si cei inculti, cei care nu se prind la poantele lui Mircea Badea sau ale lui Jay Leno, sa isi umple timpul cumva, nu? stau si ma gandesc cata carte au invatat acei "jurnalisti" de la OTV, sau ce IQ au ... eu stiam ca cei de la jurnalistica sunt foarte deschisi la minte... insa unii au o gandire de imi vine sa strig in gura mare: "WTF??????????????????"
Nu! nu ma leg de posturile TV, ma leg de emisiunile ce indobitocesc romanul de rand... nu cred ca ajungeau la episodul 190 si ceva daca nu aveau rating... de aici trag o concluzie ca multi romani sunt mai prosti decat cei de la OTV... un om cu ceva minte la bibilica nu i-ar suporta nici macar 2 minute.
Ma adresez voua, cititorilor mei... daca stiti vre-o petitie online pentru inchiderea OTV-ului va rog sa mi-o trimiteti si mie!!! o semnez cu cea mai mare placere! NU va ganditi ca sunt o persoana care este pro cenzura... sunt o persoana PRO cultura!