Chestionare platite online

Chestionare platite online

luni, iunie 29, 2009

Hai sa legalizam spaga!

Textul Metodologiei concursului de admitere iunie 2009 spune clar: „Cetatenii din tarile mentionate mai sus (inclusiv cetatenii romani, ai statelor membre ai Uniunii Europene, ai statelor apartinand Spatiului Economic European si ai Confederatiei Elvetiene - n.r.) care nu doresc sa sustina concursul de admitere sau care nu au reusit, prin concurs de selectie de dosare, pot urma studiile in aceleasi conditii cu studentii pe cont propriu, dupa obtinerea avizului din partea Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii, taxa de scolarizare fiind stabilita de Senatul UMF la inceputul anului universitar”.

Rectorul UMF Iasi, prof. univ. dr. Vasile Astarastoae, are drept argument actualizarea regulamentului in context european. „Avem studenti europeni care vin din tarile UE si, pentru ca noi nu organizam examen de admitere in limba engleza, ei au acest drept, de a intra fara examen. Si studentii romani sunt cetateni europeni, deci trebuie sa se bucure de aceleasi conditii. Din pacate, nici concurenta la admitere nu mai este cum era inainte, deci nu cred ca se va pune problema unui numar prea mare de doritori. In plus, daca dai examen si intri la „cu taxa” platesti 39 de milioane (lei vechi - n.r.) iar fara examen - 5.000 de euro. Diferenta este prea mare ca sa nu incerce sa dea examen”, a explicat rectorul Astarastoae.

sursa: http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-5857692-evz-elevii-pot-intra-umf-iasi-fara-examen-daca-platesc-5-000-euro.htm#loginPanel


ok... ce inteleg eu aici sunt urmatoarele chestii:
- discriminare . de ce un elev fara bani trebuie sa dea examen, iar unul cu bani sa poata intra direct. ambii la taxa?
- coruptie pe fata. pai ... acum 3 ani ma intreba cineva "cam cat merge pentru a lua examenul de admitere la medicina ?... chiar si la taxa "- azi i-as spune cu seninatate: "5000 de euroi",insa atunci i-am spus :" nu stiu frate ... intreaba si tu pe aia din anii mai mari. ei trebuie sa stie sigur!"
intrebare pentru rectorul de la UMF : studentii care nu au 5000 de euro pentru admitere si vor sa intre macar la taxa nu sunt tot membri ai comunitatii europene???
- mi-e scarba de medicina din Romania! da! nu doresc nimanui sa vada cum e sa ajungi prin spitale si sa nu te bage nici un cadru medical in seama pana nu ii "bagi ceva in buzunar". cu stirea asta m-am convins. sunt sub orice critica! pana acum erau numai spagosi printre medici... de azi inainte vom avea niste spagosi incompetenti! inca o intrebare: din 1989 pana in 2009 cu cat s-au inmultit cazurile de malpaxis de la noi din tara???

cine mai are alte opinii poate lasa un comentariu. as dori ca la batranete actualii medici sa fie tratati de catre studentii de 5000 de euro!

help me win a webcam

just click here http://www.ro-online.ro/ABDUL-26183.html. thank you!
dati un click pe acest link pentru a ma ajuta sa castig un webacam http://www.ro-online.ro/ABDUL-26183.html. va multumesc! :)