Chestionare platite online

Chestionare platite online

duminică, martie 30, 2008

tara nimanui???

citind presa am dat peste un articol care m-a facut sa ma gandesc de doua ori inainte de a mai sari cu gura la cineva ! mai ales in masina! eu zic sa ne luam toti pistoale... te deranjeaza vecinul de la 4 ca da maneaua la maxim? ti-a taiat un coleg in trafic calea cand erai la plimbare cu femeia ta (care nu vrei sa isi schimbe opinia asupra rangului tau de macho)? iar ti-a dat vanzatoarea de la consignatia din cartier rest o guma orbit si 3 plicuri de zahar vanilat?bulangiul ala de prof te-a picat a 4-a oara? nu mai sta pe ganduri! acum il poti impusca! pare haios... de fapt nu e ! deloc!
Pentru ca fost deranjat in trafic de o alta masina, un tanar a scos pistolul pe geam si a incercat sa-l impuste pe soferul autoturismului care i-ar fi taiat calea ● Cei doi conducatori auto s-au urmarit reciproc pe strada, dupa care au trecut la injurii si amenintari verbale ● In cele din urma s-a lasat cu scoaterea pistolului si tragerea unui foc ● "Ieseanul sustine ca a fost urmarit de cei doi tineri pe drumul european, apoi pe camp, unde au tras cu pistolul asupra masinii sale", a precizat subinspectorul Virginia PraleaPentru ca a fost deranjat in trafic de o alta masina, un tanar a scos pistolul pe geam si a incercat sa-l impuste pe soferul autoturismului care i-ar fi taiat calea. Evenimentul s-a petrecut in urma cu doua zile pe Soseaua Mortii, Drumul European 583, intre Iasi - Targu Frumos. Cei doi conducatori auto s-au urmarit reciproc pe sosea, dupa care au trecut la injurii si amenintari verbale. In cele din urma s-a lasat cu scoaterea pistolului si tragerea unui foc.
Toate pentru ca cel care se afla la volanul autoturismului Renault cu numar de Bacau a fost deranjat in trafic de ieseanul Ovidiu H. Acesta din urma conducea o autoutilitara marca Volkswagen. Dupa ce au iesit din Iasi, soferii s-au deranjat reciproc si a inceput tot scandalul. Vazand ca amenintarile nu au succes fata de ieseanul de 23 de ani, cei doi tineri din Bacau care se aflau in Renault au decis ca este mai bine ca unul dintre ei sa scoata pistolul pentru a deveni mai convingator in fata soferului de pe autoutilitara. Speriat, ieseanul l-a sunat imediat pe tatal sau, care a sunat imediat la politie, iar lucratorii Postului de Politie din Baltati au trecut la urmarirea autoturismului cu numar de Bacau. La iesirea din Baltati, politistii au reusit sa-i opreasca pe cei doi teribilisti, Ionut A., de 24 ani, si Daniel B, in varsta de 28 de ani. Pistolul apartinea lui Ionut A., acesta fiind cel care l-a scos pe geamul masinii si a tras un foc spre masina ieseanului. "Fiind intrebat daca poseda asupra sa arma de foc, Ionut A. a predat pistolul marca Walter si un incarcator cu patru cartuse de cauciuc, prezentand certificatul de detinator pentru arme neletale, eliberat de IPJ Bacau", a declarat subinspectorul Virginia Pralea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Iasi. Pentru a se lamuri cu privire la comiterea faptelor, oamenii legii i-au condus la sediul politiei pe cei doi tineri din Bacau pentru ca acestia sa dea declaratii. Acestia au recunoscut ca au folosit pistolul, insa nu au tras cu el. "Tanarul de 24 de ani a declarat ca a folosit pistolul doar indreptandu-l spre autoturismul condus de Ovidiu H., pentru a-l intimida intrucat l-a deranjat in trafic. Ieseanul sustine ca a fost urmarit de cei doi tineri pe drumul european, apoi pe camp, unde au tras cu pistolul asupra masinii sale", a mai precizat subinspectorul Virginia Pralea. Pistolul respectiv a fost ridicat pentru efectuarea unei expertize balistice pentru a se dovedi daca s-a tras cu el sau nu.

pentru cei interesati sa isi cumpere un domeniu...

Se scumpesc domeniile .com si .net

Se scumpesc domeniile .com si .net

Compania de servicii de Internet, VeriSign Inc, a declarat ca taxele de inregistrare a domeniilor .com si .net se vor mari, in urma intelegerilor cu ICANN (Corporatia pentru Nume si Numere Inscrise pe Internet).
VeriSign a spus ca taxele de inregistrare a domeniilor .com si .net vor creste la 6.86 dolari si 4.23 dolari de la 6.42 dolari, respectiv 3.85 dolari.


Sursa: TehnoPOL