Chestionare platite online

Chestionare platite online

joi, iulie 03, 2008

Femeile cu mustata...



Incercam sa evit subiectul asta, dar cred ca sunt bantuit de el! Oi suferi eu de paranoia?... posibil, insa nici zecile de femei pe langa care trec zilnic nu sunt de ignorat. Cat costa o banda din aia epilatoare... cat costa un BIC? cat costa o lama Gillette (perfect femeiesc)? da-o dracu de treaba! da cu ceara, cu un ciob ceva!
Am sa ma adresez voua fetelor... hm...hmmm... fatoooooooo! da jos blana !!! mai ales aia de pe FATA TA! nu toti barbatii se uita la fund si sani! sunt multi care mai ridica si privirea. Am mai cunoscut eu o persoana de sex feminin care avea o mustata mai mare ca a mea!... vorbesc prostii... mai mare ca a lu' tata!!! cum credeti ca un barbat va poate vorbi "face-to-face" ??? ca de la tata la fiu?... credeti ca barbatul ala va mai poate considera o reprezentanta a sexului frumos? pe dracu! sa fim seriosi ... cati barbati ati auzit voi ca l-ar saruta nebuneste, cu pasiune si cu senzualitate pe Chuck Norris? ... o fi o noua moda si am ramas eu "old fashioned"?
daca esti fata si citesti articolul asta iti sugerez sa verifici pilozitatea in oglinda A.S.A.P.(as soon as possible!) am sa revin in curand cu alte aspecte la care multe persoane ar trebui sa aibe grija! spor la tuns!

Hip-Hop artists listen to Soul


2Pac - Do 4 Love

Bobby Caldwell - What You Won't Do For Love (1979)

What you won't do... do for love! I pesonally like both songs... 2Pac chose his samples really good!
Majoritatea pieselor Hip-Hop de calitate sunt facute cu ajutorul unor mostre luate din muzica Soul, Jazz, Funk, si... de ce nu, muzica de orchestratie. Totusi, se stie ca 2Pac asculta si aprecia muzica lui Marvin Gaye si Miles Davis. Dupa parerea mea "The Golden Age" a muzicii au fost anii '70. The '70 survive... in Hip-Hop.