Chestionare platite online

Chestionare platite online

vineri, noiembrie 26, 2010

Money, Money, Money!

Bani, Bani si iarasi bani! Lua-i-ar naiba de bani!

Am ajuns sa ne milogim pentru muca depusa... fie ca lucrezi la stat, fie ca lucrezi in mediul privat... aceeasi chestie! toti trebuie sa ne milogim pentru dreptul nostru, pentru sudoarea depusa zilnic, de parca acei bani ii cersim! Acum vorbesc in numele celora ca mine, absolventi de Facultate sau la inceputul carierei... pentru ca acest stereotip nu se aplica pilosilor care stau de decenii pe acelasi post si au ajuns sa traga sforile, sau oamenilor bine pregatiti cu vechime in cariera si care isi merita fiecare banut. NU! eu vorbesc de acei tineri care aplica pentru joburile de pe e-jobs, best-jobs, monster-jobs etc., si care se bat cate 8975 pentru un singur post. Pentru toti acesti tineri, in special pentru cei din zona Moldovei (aceasta regiune are cel mai mic salariu mediu brut din tara - statistici 2008, 2009, 2010!!!), eu as dori sa le transmit un mesaj:

FRATI MOLDOVENI, TREZITI-VA!

Eu as infiinta sindicatul pentru drepturi salariale decente! pe bune! Daca nu ne-am mai injosi pentru un salariu prost platit, oare de unde ar face rost de angajati toate firmele ???

Ganditi-va! Pentru un salariu de 700 RON se bat ca prostii mii de candidati. Cum ar fi daca toti acei candidati ar spune STOP! si ar cere un salariu decent... sa zicem in jur de 900-1000 sau chiar mai mult?

Problema este ca tot timpul se va gasi un lake disperat care sa zica: accept cat imi oferiti!

Si eu ma numar printre acei angajati care se considera prost platiti... intr-adevar... sunt nevoit sa accept acel salariu de kkt ( cu toate ca sunt constient de faptul ca patronul ar avea fonduri suficiente pentru a-mi mari salariul... insa nu vrea sa o faca deoarece si el traieste in aceeasi tara :D ) pentru ca am de platit chirie, cheltuieli, hrana ( nu va mai ganditi la distractii ca ies din calcul).

Tot ce mai ramane de facut este sa admirati aceasta fotografie si sa visati la momentul cand veti avea destui bani incat sa va stergeti cu ei la fund! Bafta la bani tuturor!

apropo... aruncati cu bani in mine ca nu ma supar!