Chestionare platite online

Chestionare platite online

luni, aprilie 05, 2010

Confesiuni Sonore


sursa:
http://forum.urban-works.org/confesiuni-sonore-brain-t7074.html?sid=607557c7ee2880733a0214c57691c0d3


[9,16,30 Aprilie, 7Mai] Confesiuni Sonore @ Brain IASI



Evenimentul “Confesiuni sonore” reprezinta o insiruire de 4 episoade muzicale ce construiesc prin complementaritate si ritmicizare o idee unitara.

Organizatorii evenimentului, Radu G. Paladi si Stefan Juravle, sunt de parere ca flexibilitatea unei selectii si abordarea dezinvolta a genurilor muzicale dar care sa urmeze o structura conceptuala, omogen creata, ridica valoarea unei seri muzicale.
Asadar scopul evenimentului este de a promova o abordare lipsita de rigiditate si de monocromie a unei seri muzicale.

Cu totii avem un album intreg de preferinte muzicale si o lista de prieteni in care sa gasim cel putin unul cu care putem discuta despre fiecare coltisor sonor.
Sub umbrela scopului enuntat, conceptul evenimentului reprezinta materializarea discutiei de preferinte, intr-o maniera complementara dintre doi indivizi, in sincere confesiuni sonore.

Urmarind programul unei nopti muzicale ce progreseaza logic cu o parte introductiva (warm up), una caracterizata de ritmuri de dans (main) si in final o parte ce ne invita spre relaxare, fiecare seara va avea un caracter de unicitate fiind compusa din alaturarea a 2 abordari diferite ale unei liste vaste de genuri muzicale.

Avand in vedere aspectul de unicitate al fiecarei nopti si abordarea lor coloristica, organizatorii s-au gandit sa le numeasca ca pe tablouri, iar cum fiecare tablou ne sopteste subtil o poveste, am abordat prezentarea intr-o maniera proprie cinematografiei.

In final sunt 4 nopti, 4 tablouri, 4 prieteni ce se vor exprima prin 4 confesiuni sonore.



Niciun comentariu: